Product labeling as value-creating branding

Vävda etiketter och tygetiketter för alla stilar

Våra vävda etiketter och tygetiketter produceras storskaligt med alltid lika uppdaterad teknik till hands. Driven och erfaren personal rör sig med god vana mellan olika sorters trender och stilar; vilket mynnar ut i renodlad kvalitet i varje enskild etikett.

När vi arbetar med vävda etiketter har vi två primära mål. Det ena är att vi genom kompetens och teknik ska skapa tygetiketter som skräddarsytt passar våra kunders specifika behov. Det andra målet är att alla våra vävda etiketter, och alla andra tygetiketter för den delen, produceras med med minsta möjliga påverkan på miljön. Därför ser vi oss alltid runt efter möjligheter för att skapa en renare produktion gällande alla våra tygetiketter. Och vi ligger i framkant. Våra vävda etiketter och andra etiketter görs av polyester eller återvunnen polyester med inslag av kapok, organisk bomull eller cellulosa. 

Etiketterna anpassas efter din klädeskvalitet och kan exempelvis göras slitstarka och tåliga mot höga temperaturer. Allt vävs även i samma produktionsenhet, vilket gör att kvaliteten alltid håller samma höga standard. Samtliga etiketter är utformade med yrkesstolthet och en mentalitet om att endast det bästa duger. Oavsett hur du vill att din tygetiketts färg eller form ska vara – hittar vi något som passar.