Product labeling as value-creating branding

Funktionella och karaktäristiska zip pullers

Med våra zip pullers vill vi bevisa att även de minsta delarna av plagget kan synliggöras på ett sätt som inspirerar och stärker plaggets intryck i helhet. Dessutom genom säkra och hållbara metoder. 

Vi tillverkar zip pullers för alla sorters klädmärken och i varje produktion har kvalitet och flexibilitet varit genomgående. Med erfarenhet och uppdaterad teknik till hands skapar vi allt från zip pullers som diskret smälter in i plagget, till färgstarka zip pullers med originell design för att ge plagget mer karaktär. 

I utformandet av zip pullers tänker vi brett. Vi kan tillverka zip puller med unika snören, eller gummimärken med exempelvis företagets logotyp på. Eftersom vi har den senaste tekniken att tillgå kan vi även utforma loggor och mönster med exakt färgåtergivning. 

Om vi åsidosätter design och funktionalitet är den viktigaste aspekten miljöhållningen; i produktionen av både zip pullers och gummimärken. Vi erbjuder TPU, återvunnen TPU, ÖKO TEX certifierad PVC samt rågummi samt nya material som utvecklas.