Heltäckande utbud av värmetransfer och transfertryck

Värmepressar & maskiner

Värmepressar används för att värma på produktmärken på textilier. Vi både nyttjar och tillhandahåller värmepressar av högsta kvalitet och för alla sorters behov.

ACG Accent har ett mångårigt samarbete med italienska företaget Transmatic. Med gedigen erfarenhet producerar de värmepressar och transfermaskiner av högsta kvalitet. I vårt sortiment hittar du därför bra alternativ både för tryckluftsdrivna värmepressar och manuellt drivna värmepressar. 

Är du även intresserad av foliematerial och skärare? Då kan du läsa mer om det här.

Våra tryckluftsdrivna värmepressar:

Transmatic Mod. TS 5PA är en pneumatisk press och en av våra mest effektiva tryckluftsdrivna värmepressar. Den är utrustad med rörlig värmeplatta, fotpedal och dubbla underplattor. Värmepressen levereras med 3 st utbytbara underplattor, och det finns flera tillval.

Transmatic Mod. TS 5P är en automatisk variant av modellen TS5PA. Värmepressen är utrustad med digital tid- och temperaturkontroll samt automatiskt klämskydd. Värmepressen levereras med 3 st utbytbara underplattor, och det finns fleratillval.

Transmatic Mod. TS 3P är den minsta värmepressen i serien. Den är halvautomatisk och utrustad med såväl tid- och temperaturkontroll. Värmepressen levereras med 3 st utbytbara underplattor, och det finns flera tillval.

Våra manuella värmepressar: 

Transmatic TMH 38 är Transmatics mest sålda värmepress och styrs helt manuellt. Den är enkel att hantera och har en digital display som visar temperatur och tid. Utbytbara underplattor finns som tillval.

Transmatic TMH 17 är en manuell kepspress som är perfekt när det kommer till att pressa exempelvis skjortkragar. Den har en digital display som visar temperatur och tid.

 

Vill du veta mer?

Patrik Berglund

Affärsområdeschef Transfer
patrik.berglund@acgaccent.seTel: +46 (0)33-17 88 28

Daniel Pettersson

Säljare
daniel.pettersson@acgaccent.seTel: +46 (0)33 -17 88 75

Marketta Stenberg

Försäljningschef Finland
marketta.stenberg@acgaccent.seTel: +358 40 575 1139

Camilla Thorell

Säljare
camilla.thorell@acgaccent.seTel: +46 (0)33-17 88 74