Heltäckande utbud av värmetransfer och transfertryck

Världsledande värmetransfer

Med vår värmetransfer skapas en unik känsla för ditt varumärke. Samtidigt sker tillverkningsprocessen med minimal miljöpåverkan. Vi är dessutom i framkant när det kommer till transferforskning. Därmed kan vi erbjuda värmetransfer med lika bra vidhäftning för såväl känsliga sportkläder som för grova arbetskläder. All värmetransfer tillverkas i vår toppmoderna anläggning i Borås där all tillverkning är cirkulär. Samtidigt sker tillverkningsprocessen med minimal miljöpåverkan. Transfern är även certifierad för bluesign® och OEKO-TEX®.

Vår värmetransfer, FX, är både flexibel och miljöanpassad 

FX står för flexibilitet och smidighet. Den fungerar lika bra till ett stretchigt sportplagg som till ett grövre stumt arbetsplagg. Den är lätt att applicera och förenas fint med plagget. Värmetransfern kan appliceras i både lägre och högre temperaturer, vilket gör att den täcker in de flesta av marknadens olika tygtyper.

FX värmetransfer – en värmetransfer till allt, med olika effekter

FX värmetransfer är en multifunktionell värmetransfer med tålighet mot slitage och tvätt på hög temperatur. Värmetransfern klarar upp till 95 graders industritvätt och torktumling.

FX HD värmetransfer – en transfer med full HD-upplösning 

Med FX HD erbjuds en värmetransfer som låter de mest högupplösta märken återskapas med perfekt färgåtergivning. Värmetransfern är väl anpassad för märken som är detaljrika och har avancerade toningar.

FX HD EC värmetransfer – en transfer med brodyreffekt 

Med värmetransfern FX HD EC får du en brodyreffekt som är så slående lik originalet, att du knappt kan urskilja skillnaden. Värmetransfern kan i många fall vara ett utmärkt alternativ till direktbrodyr och vävda eller broderade märken.

FX BB Black Blocking värmetransfer – en transfer för textilier som blöder

Vår värmetransfer med blackblocking gör att kläder med extra mycket genomblödning håller motivet färgäkta och intakt.

FX RX Reflex – reflekterande värmetransfer 

Vår reflekterande värmetransfer kan produceras i alla Pantone-färger, dock inte med samma exakthet som exempelvis vår värmetransfer för HD eller EC.

 

Vill du veta mer?

Patrik Berglund

Affärsområdeschef Transfer
patrik.berglund@acgaccent.seTel: +46 (0)33-17 88 28

Daniel Pettersson

Säljare
daniel.pettersson@acgaccent.seTel: +46 (0)33 -17 88 75

Marketta Stenberg

Försäljningschef Finland
marketta.stenberg@acgaccent.seTel: +358 40 575 1139

Camilla Thorell

Säljare
camilla.thorell@acgaccent.seTel: +46 (0)33-17 88 74