Produktmärken för alla klädtyper och material.

Världens främsta värmetransfer

ACG Accent  står i spetsen för utvecklingen av värmetransfer. Och varje transfertryck vi skapar bär på unik kvalitet. Om du är ute efter förstklassigt transfertryck för dina kollektioner – har vi det mest mångsidiga och kompletta erbjudandet. Oavsett om det gäller modern miljöhållning, kvalitet eller design. 

ACG Accent är värmetransferns epicentrum. Vi testar, utvecklar och söker ständigt nya lösningar för att förbättra vår värmetransfer, trots att den redan är världsledande. Vi kan skapa egna digitala tryck, och kan även leverera enastående färgåtergivning; de mest komplex datorillustrationerna kan återges exakt i vårt transfertryck för att skapa samma känsla på tyg. 

Istället för olika limsorter använder vi alltid ett lim, med utmärkt vidhäftning oberoende av tyg och behandling. Transfertrycket fäster därför lika bra på tunna sportkläder som grova arbetskläder. Oavsett ditt ändamål kan vi alltså leverera en värmetransfer som är både tålig, tunn och med en lång livslängd. 

Vi har tre olika sorters värmetransfer: FX värmetransfer som är multifunktionell med unik tålighet, FX HD värmetransfer som erbjuder avancerade toningar och FX HD EC värmetransfer som efterliknar broderar så exakt att det knappt går att urskilja från originalet.

Genom att fokusera på digitaltryck, istället för att luta oss mot screentryckning, kan vi sänka våra materialförbrukningar markant. Vår energiförbrukning är dessutom helt cirkulär gällande all värmetransfer. 

Vår värmetransfer är certifierad av Bluesign®, ÖKO TEX klass 1 och är även flamskyddsgodkänd.

 

Vill du veta mer?

Marketta Stenberg

Försäljningschef Finland
marketta.stenberg@acgaccent.seTel: +358 40 575 1139

Anna-Lena Kroon

Sälj
anna-lena.kroon@acgaccent.seTel: +46 (0)33-17 88 72

Mikael Corbé

Marknadschef
mikael.corbe@acgaccent.seTel: +46 (0)33-17 88 15

Marvin Heid

Sälj Tyskland
Marvin.Heid@hvs-textilveredelung.deTel: +49 170 69 69 078