Produktmärken för alla klädtyper och material.

Slitstarka tvättrådsetiketter

En tvättrådsetikett bidrar till helhetskänslan av din produkt, och funktionell design med gedigna materialval kan ge hela ditt varumärke mervärde. Vi producerar tvättrådsetiketter efter alla sorters önskemål och ser dessutom till att materialet är slitstarkt och produktionen skonsam mot miljön.

Om du vill att din kollektion ska andas kvalitet genom alla delar är tvättrådsetiketten en viktig komponent att ta hänsyn till. Med vår hjälp kan du se till att all nödvändig information på tvättrådsetiketten hamnar precis där den ska och samtidigt inge en känsla av seriöst hantverksarbete där både miljö och design har tagits i beaktning. 

Med vår egenutvecklade Care label generator säkerställer vi korrekta översättningar och rätt variabel data. Beställning sker genom vår e-handelssida och informationen syns tydligt på skärmen. 

Vi har under lång tid tillverkat tvättrådsetiketter i olika storlekar och för alla sorters produkter. Det betyder att vi arbetar med flexibilitet inför alla sorters mått och kan skapa etiketter som är såväl slitstarka som silkeslena i textur. VI kan utforma tvättrådsetiketter av 100% återvunnen polyester för att minska negativ påverkan på miljön; alla våra vävda etiketter är dessutom ÖKO TEX-certifierade.

Vill du veta mer?

Marketta Stenberg

Försäljningschef Finland
marketta.stenberg@acgaccent.seTel: +358 40 575 1139

Anna-Lena Kroon

Sälj
anna-lena.kroon@acgaccent.seTel: +46 (0)33-17 88 72

Mikael Corbé

Marknadschef
mikael.corbe@acgaccent.seTel: +46 (0)33-17 88 15

Gustaf Lundström

Affärsområdeschef Label
gustaf.lundstrom@acgaccent.seTel: +46 (0)33-17 88 23

Marvin Heid

Sälj Tyskland
Marvin.Heid@hvs-textilveredelung.deTel: +49 170 69 69 078