Produktmärken för alla klädtyper och material.

Funktionella och karaktäristiska zip pullers

Med våra zip pullers vill vi bevisa att även de minsta delarna av plagget kan synliggöras på ett sätt som inspirerar och stärker plaggets intryck i helhet. Dessutom genom säkra och hållbara metoder. 

Vi tillverkar zip pullers för alla sorters klädmärken och i varje produktion har kvalitet och flexibilitet varit genomgående. Med erfarenhet och uppdaterad teknik till hands skapar vi allt från zip pullers som diskret smälter in i plagget, till färgstarka zip pullers med originell design för att ge plagget mer karaktär. 

I utformandet av zip pullers tänker vi brett. Vi kan tillverka zip puller med unika snören, eller gummimärken med exempelvis företagets logotyp på. Eftersom vi har den senaste tekniken att tillgå kan vi även utforma loggor och mönster med exakt färgåtergivning. 

Om vi åsidosätter design och funktionalitet är den viktigaste aspekten miljöhållningen; i produktionen av både zip pullers och gummimärken. Vi erbjuder TPU, återvunnen TPU, ÖKO TEX certifierad PVC samt rågummi samt nya material som utvecklas.

Vill du veta mer?

Marketta Stenberg

Försäljningschef Finland
marketta.stenberg@acgaccent.seTel: +358 40 575 1139

Anna-Lena Kroon

Sälj
anna-lena.kroon@acgaccent.seTel: +46 (0)33-17 88 72

Mikael Corbé

Marknadschef
mikael.corbe@acgaccent.seTel: +46 (0)33-17 88 15

Gustaf Lundström

Affärsområdeschef Label
gustaf.lundstrom@acgaccent.seTel: +46 (0)33-17 88 23

Marvin Heid

Sälj Tyskland
Marvin.Heid@hvs-textilveredelung.deTel: +49 170 69 69 078