24 May 18

Glada nyheter om dina personuppgifter

 

Det har skett positiva förändringar i de europeiska sekretesslagarna kring hur personuppgifter hanteras. Nu får du som kund bättre kontroll över dina egna uppgifter.
 

Vi är måna om att du ska känna dig trygg i dina kontakter med oss. Därför har vi anpassat vår hantering av personuppgifter till den nya och skärpta dataskyddsförordningen (GDPR) som gäller i hela EU fr.o.m den 25 maj 2018.

I vår Integritetspolicy som finns på vår hemsida ser du tydligt vilka uppgifter vi samlar in, varför vi gör det, samt hur de används, sparas och skyddas. De personuppgifter vi samlar in är i första hand sådana som du själv uppger till oss (som adress, mobilnummer etc.) när du exempelvis registreras som kund. Har vi fått uppgifterna om dig från någon annan berättar vi varifrån vi fått dem vid vår första kontakt med dig.

Vi använder dina personuppgifter för att kunna skicka nyhetsbrev och annan information till dig. De stannar hos oss, utom när vi har avtal med en tredje part som upprätthåller samma skyddsnivå som vi. Exempel på sådan part kan vara företag som förmedlar frakter eller på annat sätt är viktiga för vår verksamhet.
 
Önskar du avregistrera dig från vår information så finns en avregistreringslänk längst ned i varje nyhetsbrevutskick. Avregistrering sker då automatiskt i samma ögonblick som du avslutar avregistreringen. Du kan även begära avregistrering på annat sätt via t.ex. ett separat e-mail men då kan det dröja någon tid eftersom vi manuellt måste spärra (plocka bort) din e-mailadress.