ACG Accent AB söker redovisningsekonom

ACG Accent hjälper kunder inom framförallt textil-, sport- och klädindustrin, med produktmärkning i form av bland annat tryck, etiketter och paketering. Vi lutar oss mot egen världsledande forskning, smidig logistik och en mycket kunnig kundservice. Dessutom har vi branschens bästa modell för e-handel och ett stort engagemang i miljöfrågor. Genom vår kompetens och status höjer våra kunder värdet på sitt varumärke. Vi är ett snabbt växande företag som i dagsläget omsätter 90 MSEK och har 60 anställda på Sverigekontoret i Borås. Huvudägare är anrika ACG-gruppen. 

Arbetsbeskrivning


Som redovisningsekonom arbetar du tillsammans med tre personer på ekonomiavdelningen som tillsammans ansvarar för företagets redovisning och rapportering, controlling och löneadministration.

 Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara löpande redovisning, fakturering, kontoavstämning, kund- och leverantörsreskontra, moms- och skattedeklarationer, bokslutsarbete, rapportering samt vissa administrativa arbetsuppgifter i försäljningsprocessen. Du kommer också på sikt att vara backup när det gäller löneadministration.

 Du rapporterar till ekonomichef på ACG Accent AB och tjänsten som redovisningsekonom är på 75-100% efter överenskommelse.

 

Vem är du?
– Vi söker dig som har god erfarenhet av att självständigt sköta löpande redovisning och har tillräckligt omfattande erfarenhet och kompetens för att kunna sammanställa ett bokslut.

– Du är högskoleutbildad inom ekonomi alternativt på gymnasienivå med lämplig påbyggnadsutbildning inom redovisning. Dokumenterad erfarenhet väger vi naturligtvis in tillsammans med utbildningsbakgrund

– Är du redan kunnig användare av vårt ekonomisystem Pyramid är det meriterade. Har du inte kunskaper inom Pyramid känner du dig trygg med att snabbt lära dig ett nytt system.

 – Excel är ett viktigt arbetsverktyg och du behöver kunna hantera data, tabeller och kalkyler på ett bra sätt.

 – Du är en god kommunikatör på svenska och engelska i tal och skrift och är snabb och effektiv men ändå noggrann.

 

Varför ACG Accent? 
Som redovisningsekonom hos oss får du en viktig roll i expansivt bolag. Vi har kunder, dotterbolag och leverantörer i många delar av världen och du får sålunda möjligheter att samverka i en internationell miljö.

Vår värdegrund handlar om gemenskap och glädje, värdeskapande, proaktivitet och kreativitet. Vi tror på hållbarhet och god hälsa och erbjuder gemensam fysisk träning i olika former flera dagar i veckan. 

Ansökan
För mer information, kontakta Annelie Johansson, ACG-gruppens ekonomifunktion, 033-178819

Välkommen med din ansökan och CV senast den 10 maj 2017 på jobb@acgaccent.se. I denna rekrytering tillämpar löpande urval.