Do you want to work with us?

 

Vi söker en Projektkoordinator till vår Label Sales Support. Om du är serviceinriktad och vill arbeta med framtagning av kreativa märkningskoncept för våra kunder inom konfektion kan du vara den vi söker. Som projektkoordinator ingår du i ett team med uppgift att driva kundprojekt genom hela kedjan från kundbehov till leverans.

Det dagliga arbetet innebär administrativt arbete som framtagning av offertunderlag, uppstart och uppföljning av nya projekt, bevakning av leveranstider och registrering av kund- och artikeluppgifter i affärssystemet. Projekten drivs framåt i samarbete med kunder, säljare, design, övriga i teamet samt intern och extern produktion.

Vi söker dig som har en positiv inställning, en utåtriktad personlighet och är stark och tydlig i din kommunikation. Denna kommunikation sker till stor del på engelska och följaktligen är det ett krav att du bekvämt kan kommunicera i tal och skrift på både engelska och svenska.

Vi har en välutvecklad e-handelslösning och utvecklas ständigt inom IT. Baskunskaper som Office-paketet och vana av administrativa system och säljstödsystem är viktigt men ännu viktigare är att du har förmåga att snabbt lära nya system och applikationer och därmed bidra till vår utveckling inom detta område.

Branschförståelse och erfarenhet från arbete med försäljning, säljsupport och projektledning är meriterande men viktigast är din personlighet, attityd och ambition.

För frågor kontakta:

Affärsområdeschef Label:  Gustaf Lundström 033-178823

Skicka din ansökan och meritförteckning till gustaf.lundstrom@acgaccent.se 

Vi vill ha din ansökan omgående och intervjuer sker löpande.